Ambassadör Programmet

Up For Sports Ambassadör

Ambassadör för Up For Sports

Tränare och sportutövare! Brinner du för sport och vill vara med och ge din support till arbetet att göra idrotten mer tillgänglig, för alla.

Bli en ambassadör för Up For Sports!

Kontakta oss!

Några av våra ambassadörer!

Mirjam Björklund

Mirjam Björklund

@mirjambjorklund

"Att göra sporten tillgänglig för alla och kunna höja intresset genom att inspirera andra är något jag tycker är viktigare än allt annat, kunna dela den glädje som sporten gett mig i hela mitt liv är det bästa som finns."

Simon Vasquez

Simon Vasquez

@simonvsqz

"Det bästa med idrotten är den glädje det ger. Att få röra på sig och göra det man tycker om är något som alla borde få chansen att göra. Jag hoppas kunna inspirera andra till det och att ni har lika kul som jag på vägen. Idrott ska vara för alla!"

Frida Wallberg

Frida Wallberg

@fridawallbergno1

"Idrott är för mig är sann glädje och lycka. Känslan av att röra på sig, svettas, få pressa sig lite. Efter ens egna förutsättningar och vilja. Det är en magisk känsla. Att kunna idrotta är en ren välsignelse för kropp och själ som jag vill kunna njuta av länge i mitt liv. Häng med du också, jag lovar dig ett leende."

Eric Löf

Eric Löf

@lof_tennis

"Idrotten ger mig energi i vardagen, ett skönt sätt att rensa huvudet efter tex en utmanande dag på jobbet. Idrotten har givit mig mycket glädje och den glädjen vill jag att fler ska få chansen att uppleva."